Szakmai képzések

Szakmai képzések

Számítógépes adatrögzítő szakmai képzés

Számítógépes adatrögzítő

A számítógépes adatrögzítő az üzleti szektor és a közszféra szinte valamennyi területén alkalmazható szakember. A digitalizáció, az online munkaformák és a papírmentes iroda előtérbe kerülésével kiemelt szerep jut a képzett adatrögzítőnek.

Bolti eladó

Élelmiszer eladó

Ajánljuk mindazon érdeklődőknek, akik az Élelmiszer -eladó területen kívánnak dolgozni, vagy már dolgoznak végzettség nélkül, vagy egyszerűen jövőképükben ezen szakképesítés megszerzése szerepel.

Betegkísérő

Betegkísérő

Ajánljuk azoknak, akik a szakmai program révén új szakmai képesítés megszerzését tűzték ki célul. Mindazon érdeklődőknek, akik a Betegkísérő munkaterületen kívánnak dolgozni, vagy már dolgoznak végzettség nélkül, vagy egyszerűen jövőképükben ezen szakképesítés megszerzése szerepel. Érdeklődj a betegkísérő képzési lehetőségeiről és szerezz azonnal hasznosítható szakmai tudást!

gipszkartonszerelő

Gipszkartonszerelő

Ajánljuk mindazon érdeklődőknek, akik a Gipszkartonszerelő munkaterületen kívánnak dolgozni, vagy már dolgoznak végzettség nélkül, és azoknak, akik a képzésen való részvétellel új szakmai képesítés megszerzését tűzték ki célul. Érdeklődj a gipszkartonszerelő képzési lehetőségeiről és szerezz azonnal hasznosítható versenyképes szakmai tudást!

Dajka

Dajka

Ajánljuk mindazon érdeklődőknek, akik a Dajka munkaterületen kívánnak dolgozni, vagy már dolgoznak végzettség nélkül, és azoknak, akik a képzésen való részvétellel új szakmai képesítés megszerzését tűzték ki célul. Érdeklődj a dajka képzési lehetőségeiről és szerezz azonnal hasznosítható versenyképes szakmai tudást!

Családellátó

Családellátó

A Családellátó szakképesítés ajánlott azok számára, akik szeretnék elsajátítani a szakszerű háztartásvezetést, elsősorban a családtagok ellátásának, a gyermekek nevelésének, valamint a beteg családtagok gondozásának alapvető feladatait. A Családellátó elsősorban vidéki környezetben, mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó családok háztartását vezeti. Érdeklődj a családellátó képzési lehetőségeiről és szerezz azonnal hasznosítható versenyképes szakmai tudást!

demencia

Demencia gondozó

Ajánljuk mindazon érdeklődőknek, akik a Demencia gondozó munkaterület iránt elhivatott személyek, akik a belépési feltételeknek megfelelnek és a képzési programmal elérhető ismeretek, készségek és kompetenciák megszerzését tűzték ki célként maguk elé. A 2021-es szakmai képzéseken részt vevő tanulók számára igényelhetők a Diákhitel új konstrukciói a Képzési Hitel1 és a Képzési Hitel2! Részletes tájékoztatás a Diákhitel Központ Zrt. weboldalán ide kattintva érhető el. Érdeklődj a demencia gondozó képzési lehetőségeiről és szerezz azonnal hasznosítható szakmai tudást!

Jelentkezés szakmai képzésre

  • 1
    Személyes adatok
  • 2
    Kész